Contact
bokbier of bockbier in glas alle bokbieren in nederland

Contact met bokbier


Bokbier.nl is de verzamelsite van alle bokbieren en brouwers van bokbieren in Nederland.

Wij streven ernaar een zo compleet mogelijk overzicht van alle beschikbare bokbieren samen met algemene informatie over het bier zelf te geven.


Brouwerijen die hun bokbier op bokbier.nl vermeld willen hebben of een vermelding  met foto op Facebook willen hebben staan vrij om ons een bericht/verzoek te sturen. Dit kan per mail of via het contactformulier.


Ten gevolge van wetgeving hanteren brouwerijen vaak een leeftijdscontrole voor bezoek aan hun websites. Bokbier.nl gebruikt cookies teneinde bezoekstatistieken bij te houden, deze zullen nooit commercieel gebruikt worden.


Bokbier.nl is onafhankelijk en onbevooroordeeld.


Mist u een brouwer of een specifiek bokbier, neem dan contact met ons op. Ook voor adverteren een verzoek per mail sturen.


Like bokbier op Facebook en doe mee aan het ondersteunen van een bijzondere Nederlandse traditie op biergebied. Bokbier.nl is voor liefhebbers en door liefhebbers gemaakt. Bokbier.nl mag zich verheugen op een groeiend aantal liefhebbers en fijnproevers.

 

Mail naar: informatie@bokbier.nl - of gebruik het contactformulier hieronder: (velden met een * zijn verplicht in te vullen)